Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc A0 Copy Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii copiere scanare printare planuri A0 Galati Braila
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cunoscand importanta documentelor de mari dimensiuni, venim in sprijinul clientilor nostri ce pot fi firme de proiectare, cadastru CAD/GIS, constructii, sau orice alt domeniu ce utilizeaza formatele mari si care doresc sa le multiplice (XEROX).

In centrele noastre se pot plota / printa sau copia color sau alb-negru formate mici si mari (planuri inclusiv CAD / GIS) incepand cu A4 si terminand cu formate mari A2, A1, A0, A0+, pe o gama extreme de diversa de suporturi de imprimare: hartie normala, hartie premium 120gr/mp, carton mat 160 gr/mp, hartie fotogloss 190 gr/mp, autocolant indoor sau calc.
Realizam copii monocrome sau color de diverse formate de la mari la mici dimensiuni: A0, A0+, A1, A2, A3, A4 - pe o gama larga de suporturi: hartie, carton, autocolant, folii transparente si calc.

Fie ca doriti o scanare doar pentru a redimensiona documentele, fie ca doriti sa va creati o arhiva digitala a acestora, noi suntem solutia potrivita fiind chiar unici pentru formate mari color in zona GALATI si BRAILA.

In centrele noastre se pot plota / printa color sau alb-negru formate incepand cu A4 si terminand cu formate mari A2, A1, A0, A0+, pe o gama extreme de diversa de suporturi de imprimare.

Oferim si serviciul de scanare arhivare planuri formate mari A2, A1, A0 atat alb-negru cat si color obtinandu-se fisiere cu o calitate grafica de la 200 dpi la 600 dpi in diverse formate: TIFF, JPEG, PDF.
Din Gura in Gura